Arbejdsmiljøkoordinering

På byggepladsen

Undgå arbejdsulykker

Det kan vi gøre for dig

Kontaktperson

Jonas Bergenholz

Jonas Bergenholz

Teamleder

Hillerød
Mail: jb@dj-mg.dk
Telefon 21206335

Komplette løsninger fra undersøgelse til tilsyn

Vores arbejdsmiljøkoordinatorer har erfaring med planlægning og overvågning af arbejdsmiljøsikkerheden i bygge- og anlægsprojekter. De er samtidig miljørådgivere og kan derfor også rådgive om jord- og grundvandsundersøgelser, bygningsforurening, forhold om sanering mm.

Når vi også varetager miljøundersøgelserne, kan vi ud fra resultaterne planlægge, hvordan sikkerheden koordineres bedst muligt for jeres projekt.

Ved at kombinere arbejdsmiljøkoordineringen med miljørådgivningen hos samme rådgiver, minimeres jeres udgifter til forskellige rådgivere, forsinkelser forhindres og samtidig sikrer vi, at informationer ikke går tabt ved inddragelsen af forskellige virksomheder.

dj-mg har ydet kompetent rådgivning og hjulpet os sikkert igennem identificering og håndtering af miljøfarlige stoffer og skimmel, i vores proces omkring, at omdanne gamle tørrelofter til nye boliger. Vores samarbejde med dj-mg har senest også omfattet sikkerhed og sundhed på byggepladsen (...). dj-mg har stor erfaring på deres område og kompetente specialister der yder solid rådgivning. Loftbolig A/S kan til hver en tid og med god samvittighed anbefale dj-mg til andre.

DJ Miljø & Geoteknik. Arbejdsmiljø og sikkerhed

Vi sikrer, at dine medarbejdere er instrueret i brugen og typen af korrekte værnemidler, eksempelvis ved håndtering af forureninger, farlige gasser og miljøfarlige stoffer som asbest og skimmel således, at de kan udføre deres arbejde sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt og dine sikkerhedsbehov.

Er du i tvivl om omfanget af dit projekt?

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit projekt. Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvad du bør være opmærksom på, og hvordan du skal agere i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.