DJ Klimadata

Vær ét skridt foran, når det kommer til at overvåge vandniveauer

Vi leverer hurtige og pålidelige vandspejlsdata

Med Dj-Klimadata får du

Kontaktperson

Janus Krog Poulsen - Hydrogeologi

Janus Krog Poulsen

Teamleder

Hillerød
Mail: jkp@dj-mg.dk
Telefon 2346 4018

Vær ét skridt foran, når det kommer til at overvåge vandniveauer

Med vores eget vandstandsovervågningssystem får du adgang til live-data med en opdateringshastighed på ned til 1 sekund! 

Uanset om det er vanddybder i boringer, søer, bassiner eller kloakbrønde, bruger vi højkvalitetsvandstandsmålere med en usikkerhed på kun + – 5 mm.

Hver vandstandsmåler er udstyret med en datalogger og vores trådløse netværk, hvilket betyder, at data sendes direkte til vores online interface gennem metaldæksler og betonbrønde. Det er tilgængeligt fra enhver enhed med internetadgang, så du kan følge med på din computer eller telefon døgnet rundt.  Du kan naturligvis også downloade dataen.

Med DJ Klimadatas system får du: 

 • Et system, der kan installeres i alle brønde, bygværker og pejlerør ned til størrelse Ø50mm
 • Grafisk præsentation af vandspejlsdata fra flere loggere samlet i én graf, samt nedbørsdata fra nærmeste DMI-målestation, så du altid har det fulde overblik.
 • Mulighed for at vælge mellem visning af vandspejl i koter, meter under terræn eller vanddybde med et enkelt klik.
 • Mulighed for indstilling af alarmeringsniveauer, så du bliver adviseret via e-mail eller sms, hvis vandspejlet når det definerede niveau.
 • Fjernstyret indstilling af måle- og sendefrekvenser ned til 2 sekund
 • Vandstandsmålere med et kraftigt netværk, der kan gå igennem metal- og betondæksler, så du er sikker på altid at kunne modtage din data i realtid.
 • Hver vandstandsmåler er forbundet til dette uafhængige netværk, hvilket eliminerer behovet for lange ledningsføringer mellem loggerne.
 • Batteridrevet system, hvilket betyder ingen elkabler og mulighed for anvendelse i områder uden strøm. 
 • Et system, hvor både logge- og sendeintervaltider er justerbart på dashboardet og man undgår derfor tidskrævende arbejde ift. at skulle ud i marken.
 • Batterilevetiden er mindst 1 år ved fx logning af vandstandshøjde hvert minut og dataafsendelse hver time.
 • Alarmfunktion ved fejl på udstyr eller netværk, så vi sikrer, at vi kan reagere hurtigt og at der er minimalt datatab. 

 

Med DJ Klimadata er du altså altid forberedt og sikret pålidelig overvågning af vandspejlsdata, uanset hvor du befinder dig. 

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere varierende vandniveauer?

Kontakt os til en uforpligtende snak om dit projekt. Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvad du bør være opmærksom på, hvad der er mest økonomisk rentabelt, og hvordan vi bedst løser dine udfordringer.