Om os

Om virksomheden

Rådgivning i miljø og geoteknik

Ved at bruge en rådgiver står både du og dit byggeri stærkere

DJ Miljø & Geoteknik P/S – 20 års erfaring i at løse miljø- og geotekniske problemstillinger

Fra DJ Miljø & Geoteknik P/S’s kontorer i Hillerød, Sorø og Odense assisterer vi private og offentlige bygherre, udviklere og rådgivere på hele Sjælland, Fyn og øerne. DJ Miljø & Geoteknik P/S udsprang i 2006 af det anerkendte ingeniørfirma Dines Jørgensen & Co. A/S, som i mere end 70 år har leveret rådgivningsydelser  til projekter inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi har et tværgående samarbejde på tværs af koncernen og afdelinger.  

Som mellemstor rådgivningsvirksomhed, kan vi garantere effektiv og sikker dialog og korte kommunikationsveje, uden at give køb på kvaliteten. Derudover stræber vi efter, at vores rådgivere besidder de nyeste kompetencer, samt at vores udstyr er tidssvarende. På den måde har vi altid de bedste eksperter lige ved hånden. Vi står kort sagt med nogle af landets skarpeste ingeniører i ryggen. Sammen kan vi sikre dig den bedste løsning, tilpasset dit behov, til en skarp pris. 

Vi har stor succes med at yde grundig og professionel rådgivning med skarpt fokus på vores kunders behov og prioriteringer.”Synergiscreening” af dit projekt

To byggeprojekter er aldrig ens. Hos DJ Miljø & Geoteknik P/S får du altid en skræddersyet løsning tilpasset dit projekt. Gennem en indledende dialog afdækker vi, hvilke udfordringer, undersøgelser eller tilladelser dit projekt står overfor.

Derefter udarbejder vi et oplæg med tilbud på de specifikke miljø- og geotekniske opgaver, der kræves for at kunne færdiggøre dit projekt. Vi kalder det en ”synergiscreening”. Og vi tilbyder den til alle vores faste samarbejdspartnere – kvit og frit. Med en synergiscreening i baghånden, sikrer du dig og dit byggeri mod ubehagelige overraskelser, forsinkelser og dyre efterregninger.

Det koster lidt penge at bruge en rådgiver, men i sidste ende kan det ikke betale sig at lade være.

Ved at bruge DJ Miljø & Geoteknik P/S, som rådgiver, står både du og dit byggeri stærkere. Vi er din garanti for, at du kan imødekomme alle miljø- og geotekniske forhold rettidigt og dermed får et smidigt projektforløb.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan en rådgiver kan styrke dit projekt.

Foreningen af Rådgivende Ingeniører logo

DJ Miljø & Geoteknik P/S er medlem af brancheorganisationen for rådgivende ingeniører FRI.

Læs mere om FRI på www.frinet.dk 

 

Previous slide
Next slide

Vores vision

Tillid frem for alt

Vores vision: Vi vil være Danmarks foretrukne miljø- og geotekniske rådgiver i udviklingsprojekter.

Vores mantra: Alle sager skal løses så optimalt for kunden, at DJ Miljø & Geoteknik P/S vil være oplagt som rådgiver i den næste sag.  

Vores fokus er:

  • På kundens behov og prioriteringer i løsning af opgaverne.
  • På at levere en god og rettidig kommunikation så kunden altid er orienteret i  processen.
  • På samarbejde – med alle aktører – for optimering af processerne.
  • På at levere rådgivning på højeste faglige niveau inden for alle relevante miljø- og geotekniske forhold i udviklingsprojekter.