Vibrationsmålinger

Vi tilbyder

Vibrationsmåling og rådgivning i øjenhøjde

Komplette løsninger fra undersøgelse til tilsyn

Vibrationsmålinger 

 DJ Miljø & Geoteknik P/S tilbyder udførelse af vibrationsmålinger på bygninger. Vi udfører målinger af potentielt bygningsskadelige vibrationer fra anlægs- og piloteringsarbejde mv.

Vi anvender kalibreret kvalitetsmåleudstyr, der kan opereres hjemme fra kontoret.  Det er således muligt for eksempletvis byggelederen, at fjernovervåge vibrationspåvirkningerne og sikre, at vibrationsniveauerne holder sig inden for de vejledende grænseværdier og dermed reducere risikoen for sætningsskader.

Det er en del af vores "DNA" at vibrations- og støjmålinger udføres i et tæt samarbejde med kunden. Et konstruktivt samarbejde med løbende dialog gennem hele projektet opbygger gensidig tillid og giver bare de bedste resultater.

Micheal Wurm Pedersen
Teamleder Miljøteknik

 

Fotoregistrering

DJ Miljø & Geoteknik P/S anbefaler, at der, i forbindelse med vibrerende anlægs- og byggearbejde, indledningsvis udføres en fotoregistrering af relevante, nærliggende bygninger. Dette fortages før udførelsen af anlægsarbejdet, som led i sikring og dokumentation imod skader.
DJ Miljø & Geoteknik P/S tilbyder fotoregistreringer ved brug af professionelt fotoudstyr og drone med højtopløseligt kamera. Droner er et praktisk redskab ved udførelse af fotoregistrering på høje og svært tilgængelige ejendomme. Kontakt os for at høre nærmere.

Miljø og bygningsundersøgelser - Carlsberg

Pakkeløsninger tilpasset dit projekt

Har du behov for udførelse af både vibrations- og støjmålinger tilbyder DJ Miljø & Geoteknik skræddersyede pakkeløsninger. 

Vibrationsmåling

Michael W. Pedersen - Miljøteknik

Michael W. Pedersen
Teamleder Miljøteknik

Hillerød/Sorø
Mail: mwp@dj-mg.dk
Telefon 2494 9493

Det kan vi gøre for dig

Følg din vibrationsmåling på mobilen

Vores vibrationsmålere giver dig mulighed for at følge måleresultaterne via en online platform. Vi bruger udstyr af højeste kvalitet, så du er sikret de bedste og mest nøjagtige resultater.

Du modtager en notifikation på SMS, hvis der registreres hændelser, som overskrider den fastsatte vibrationsgrænse ved dit projekt.